Als je op de foto klikt, kan je zijn eetgewoonten van nog dichter bestuderen!

Maar dat was het dessert natuurlijk...
Daarvoor aten we Paardenbiefstuk! Biologisch weliswaar, en ik vond 't eigenlijk totaal niet lekker.
Aan Stephanie (het paardenmeisje):
heerlijk, zo'n knolletje!

Oh ja, en het vorige berichtje :)
Mijn goede vriend PJ Volders was vorige week jarig, dus zijn vriendinnetje Elke had me de opdracht gegeven om die boodschap op de blog te zetten :-)
4 opmerkingen:
Safraan in rijstpap???
En dan zeggen ze dat Limburgers vreemd zijn...
hoe krijgt ge die anders geel?
Gemeen arijs, gemeen! of je nu nog mag komen springwatchen zal ik toch eens over moeten denken hoor. ;-)
Doe je ook een ei in je rijstpap? Dan wordt ze ook geel, en heb je geen saffraan nodig. Maar soms doen we ook hoor, saffraan in de rijstpap; nochtans zijn we Limburgers.
Een reactie posten